Izvesna rekonstrukcija Zmajjovine ulice

Grad Kikinda pribavio je projektno-tehničku dokumentaciju  za rekonstrukciju takzvanog prstena oko Mikronaselja kojom će biti obuhvaćena i raskrsnica ulica Mihajla Pupina i Jovana Jovanvića Zmaja, stoji u odgovoru na odborničko pitanje koje je postavio šef odborničke grupe “Aleksandar Vučić- za našu decu” Srđan Sivčev.

Odborničko pitanje Sivčev je postavio jer je Zmajjovina ulica u Kikindi najprometnija, sa najvećom frekvencijom saobraćaja, a raskrsnica ove sa ulicom Mihajla Pupina je u lošem stanju. Kako stoji u odgovoru nadležnih stručnih službi, u planu je i pribavljanje sredstava za pomenutu investiciju koja bi mogla da bude uvrštena u narednu budžetsku godinu. Sivčev je pohvalio inicijativu lokalne samouprave da se potpuno uredi ovaj deo grada.

Prilikom posete Zorane Mihajlović, tadašnje ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Kikindi, u decembru prošle godine, istaknuto je da je će zajedničkim sredstvima grada i republičkih fondova biti obezbeđena sredstva za rekonstrukciju ulica Zmajjovine i Partizanske.