“Imamo čime da se ponosimo”tvrde sugrađani

Sugrađani su manifestaciju, koja je za nama ocenili visokom ocenom. U njihovim iskrenim odgovorima saznali smo da je trud organizatora“Dana ludaje“ nagrađen zadovoljstvom kako gostiju tako i samih žitelja grada, koji slavi jednu od najzdravijih povrtarskih biljaka  ovog podneblja.

Kikinda je 33.put bila domaćin u priči o ludaji, o specijalitetima, o karnevalu, o umetničkim delima, o kreativnosti, muzici, priči o jednom gradu, koji ima tradiciju u kojoj trijumfuje porodica. Iz jednostavne priče, tamo negde oktobra, davne 1985 „Dani ludaje“ su postale najbolja manifestacija u Srbiji na veliko zadovoljstvo svih, koji vole svoj grad, što su Kikinđani i komentarisali.

Ono što svakako upotpunjuje sliku dobre organizacije ali i ljubavi sugrađana prema svom gradu je izražena kultura domaćina, izostanak bilo kakvog incidenta, dobra komunikacija između izlagača i kupaca, dobro osmišljeni punktovi, ali svakako se ne sme izostaviti ni zalaganje nadležnih koji su nakon manifestacije u vrlo kratkom roku centar grada potpuno uredili za čega je uložen ogroman trud, uzecši u obzir da je pre samo par dana na trgu bilo više desetina hiljada ljudi.