Hronika: Uhapšeni zbog nasilja u porodici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su braću tridesettrogodišnjeg R. P. i tridesetdevetogodišnjeg M. P. iz Kikinde, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilje u porodici. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio isto krivično delo, policija je protiv njihovog oca podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Sumnja se da je R. P, nakon svađe, ocu nožem naneo telesne povrede. M. P. i njihov otac se terete da su potom tukli R. P.

Takođe, kikindski policajci uhapsili su sedamdesetjednogodišnjeg N. D. sa područja Kikinde, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Osumnjičeni se tereti da je vređao suprugu i odgurnuo je, nakon čega je ona pala i zadobila telesne povrede.

Njima je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti pronašli su prilikom pretresa stana i drugih prostorija četrdestšestogodišnjeg muškarca, u opštini Ada, 38 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

Protiv njega je podneta krivična prijava, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.