GrO SNS saopštenje: bezuslovna podrška predsedniku Srbije

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Odbori Srpske napredne stranke u severnom Banatu najoštrije osuđuju napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane Saveza za sopstvene džepove, oličenog u Obradoviću, Đilasu, Jeremiću i ostalim štetočinama, kojima je jedini smisao bavljenja politikom izazivanje nereda, haosa i krvoprolića, pljačka sopstvenog naroda i uništavanje svega onoga što što je Srbija postigla zadnjih godina.

Dobro pamtimo vreme vladavine ovih osvedočenih lopova, kada je čitava Srbija, a posebno opštine našeg okruga, bila na rub u propasti, a egzistencija njenih građana dovedena u pitanje. Vreme kada su fabrike zatvar ane a radnici otpuštani, kada su pred našim očima uništavani privredni giganti koje su stvarale generacije.

Danas se u našim opštinama otvaraju fabrike, zapošljavaju lju di, obnavlja infrastruktura, ulaže se u obrazovanje i zdravstvo, Kikinda je postala grad, i sve zahvaljujući ozbiljnoj i odlučnoj politici Aleksandra Vučića i njegovim naporima da svim svojim građanima, bilo iz Vojvodine, Šumadije, Kosova i Metohije, obezbedi d obre ulove za život.

Članovi srpske napredne stranke iz Kikinde, Ade, Sente, Čoke, Novog Kneževca i Kanjiže sa ponosom stoje iza reči i dela predsednika Aleksandra Vučića, pružaju mu bezuslovnu podršku da istraje u borbi za bolju i jaču Srbiju, iznađe rešenje za probleme i pritiske sa kojima se susreće na tom putu, a mi ćemo svojim radom učiniti sve da se u svakom mestu vide efekti njegove politike mira, stabilnosti i sveukupnog razvoja Srbije.

Služba za informisanje

Srpska napredna stranka

Gradski odbor Kikinda