Gradski odbor SNS: Ko je sledeći?

Gradski odbor SNS: Ko je sledeći?

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kikindi  izražava zabrinutost povodom orkestriranih napada na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

“”Svedoci smo očiglednog iživljavanja opozicionih medija kroz objavljivanje tekstova naručenih od strane riđe koalicije predvođene sveže kupljenom strankom Dragana Đilasa, a koji se tiču širenja brojnih lažnih informacija, neistina i najgorih izmišljotina o porodici koja je iznedrila dobre i poštene ljude, časne činovnike koji su svoj život posvetili napretku naše države. Upravo je takva porodica Vučić koja je tokom svoje istorije pokazala da joj je obraz najvrednija imovina. Za razliku od onih koji su posle silaska sa vlasti nastavili da žive raskalašnim životima, razbacujući novac stečen guranjem ruku u džepove građana, porodica Vučić iza sebe ima samo svoje poštenje i miran život običnih ljudi.
Gradski odbor se pita ko će sledeći biti napadnut iz porodice Vučić? Da li je vreme da se opozicioni lešinari obruše na najmlađeg sina predsednika Vučića, Vukana? Gde su crvene linije koje se ne prelaze? Imaju li ti ljudi bilo šta sveto? Kuda vode ovi napadi i kakvi su im krajnji ciljevi?
Srpska napredna stranka u Kikindi ovim putem pruža bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici u ovim veoma teškim trenucima za jednu porodicu, verujući da su poštenje i čist obraz najbolja odbrana od napada onih nečasnih koji su iza sebe ostavili samo pustoš i prazne kase, a vreme koje je pred nama pokazaće da je borba koju podržavamo jedini ispravan put za budućnost Srbije”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS.