Gradski odbor PS: Potrebna prilazna rampa ka pošti u ulici Braće Laković

U Gradskom odboru Pokreta socijalista apeluju da se na ulazu u Poštu koja je pre dve godine otvorena kod bivše MZ Braće Laković, postavi prilazna rampa. Meštani ovog dela Kikinde još jednom pohvaljuju potez gradske vlasti da se ovde otvori pošta čime se izašlo u susret potrebama posebno starijih sugrađana.

Problem je stepenište. Te stepenice nisu za starije osobe koje ovde podižu penziju, plaćaju račune i gotovo svakodnevno ovde obavljaju neki posao. Do juče ni ovog rukohvata nije bilo, jutros je postavljen- kaže Milan Pajtin, član Gradskog odbora Pokreta socijalista dodajući da bi prilazna rampa olakšala korišćenje poštanskih usluga i osobama sa invaliditetom, kao i majkama sa malom decom.

Zbog obilnih padavina u kratkom vremenskom periodu, i u ovom delu grada bilo je izvesnih problema sa oticanjem vode, požalio nam se Đorđe Damjanov, stanovnik ulice Jaše Tomić.

Kad god padne jača kiša, propusna moć kanala nije tolika da primi svu vodu, zbog toga što mnogi domaćini ispred svojih kuća ne održavaju kanale.