Goca Tržan Kikindi čestitala “Evropsku zastavu časti”

“Ja volim vaš grad i veliko mi je zadovoljstvo što mogu ovu svečansot da podelim sa vama”reči su kojim se pop zvezda Goca Tržan obratila Kikinđanima u okviru koncerta održanog na Gradskom trgu. Njeno drugo koncertno gostovanje u našem gradu bilo je poklon sugrađanima povodom dobijanja prestižnog priznanja “Evropsku zastavu časti”.

Kao što to dolikuje važnim i lepim događanjima u jednom gradu, rekao je prvi čovek grada Pavle Markov,  prizanje koje je dodeljeno Kikindi bio je dovoljno dobar razlog da celo dešavanje bude upotpunjeno i muzičkim koncertom:

-Ja bih hteo da se zahvalim Goci što se odazvala našem pozivu. Mi danas kao grad imamo jedan lep događaj. Kikinda je nosilac jedne važne za nas nagrade parlamentarne Skupštine Saveta Evrope. To je za sve Kikinđane značajan  događaj. 

 

O tome da je Goca Tržan jedna od zvezda koju sugrađani rado dočekuju, dokaz je i prepun trg njenih fanova i onih koji su želeli da čuju kako  njene hitove, tako i stare hitove grupe TAP 011, u kojima je ona svoju karijeru i započela.

Inače, kako bi bila deo svečanosti i kako bi čestitala gradu na priznaju, ali i odradila dobar skoro dvosatni koncert Tržan je prekinula svoj odmor u Grčkoj i došla pravo na kikindsku binu, ispred Gradske kuće:

 

-Ja izuzetno volim Kikindu i imam puno prijatelja ovde. Prekinula sam svoje letovanje u Grčkoj, samo zbog ovog koncerta, došla sam avionom i vratiću se sutra. Moja familija se kupa i uživa, dok ja dolazim u Kikindu. Nije mi teško.  Lep je povod i želim da vam čestitam od srca.

Iako je poslednjih meseci najviše viđena kao deo žirija koji odlučuje o mladim pevačkim zvezdama, ovih dana je moguće očekivati i novu pesmu, na kojoj trenutno radi. O tome koliko je teško biti jedan od onih koji možda svojom ocenom ruši dečji san, kada je pevačka karijera u pitanju, kaže da su odluke proizvod čistih emocija, koje deca najbolje prepoznaju.

Tokom dvosatnog koncerta mogli su se čuti i stari novi hitovi, čak i poznati hit Robija Vilijamsa kojim je otvoren Mundijal u Rusiji.