Glasajte da Mina Ovuka bude u finalu Miss Adria

Miss Adria je godišnji međunarodni izbor za miss koji obuhvata sedam evropskih zemalja: Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Italiju, Crnu Goru, Mađarsku, Sloveniju i Srbiju. Devetnaestogodišnju Minu Ovuku iz Banatskog Velikog Sela na takmičenje je prijavila kuma.

-Prvi krug je bio na nivou grada, a u toku je drugi krug na nivou države. Po broju glasova trenutno sam na prvom mestu i trebalo bi mi što više glasova da stignem do finala. Pozivam sve koji žele i mogu, da glasaju za mene. Neophodno je otvoriti facebook stranicu Miss Adria i naći moj link na kojem će glasači dobiti sva uputstva – istakla je Mina Ovuka.

Jedini žiri na ovom takmičenju su sami glasači. Odluke se donose na osnovu SMS glasanja po principu jedan broj, jedan glas. Glasanje je počelo 24. aprila i traje do 1.maja.

Mina može biti jedna od tri kandidatkinje iz Srbije koje će ići na finalno takmičenje u Dubrovnik.Ukoliko osvoji titulu, takmičenje bi sledeće godine moglo da se održi u Srbiji. Miss Adria je pokrenuto 2016. godine i to je Međunarodni izbor za miss koji je nastao kao potreba stvaranja jedinstvenog takmičenja.