Fudbaleri “Kozare” i “Vojvodine” sve bliži prelasku u viši rang takmičenja

U 24. kolu Vojvođanske lige Istok fudbaleri “ŽAK-a” slavili su rezultatom 4:2 u komšijskom derbiju u Srpskoj Crnji gde su se sastali sa ekipom “Budućnosti”. Fudbaleri OFK “Kikinde 1909” na domaćem terenu istim rezultatom savladali su “Radnički” iz Sutjeske . “Kozara” iz Banatskog Velikog Sela kao domaćin sa 4:0 pobedila je “Slogu” iz Plandišta. Jedin poraz u ovoj ligi pretpeli su fudbaleri novokozaračke “Slobode” koji su u Krajišniku od ekipe “Krajine” izgubili sa 1:0.

Na prvom mestu i dalje je “Kozara” sa 60 bodova, sledi “Sloboda” koja je sa 44 boda na trećem mestu, ŽAK je deveti sa 32 boda, dok je OFK “Kikinda 1909” 13 sa 28 bodova.

 

 

 

 

 

U utakmicama Područne lige Zrenjanin “Polet“ iz Nakova kao domaćin sa 4:3 savladao je „Omladinac FAM“ iz Botoša. Ruskoselska “Crvena zvezda” sa 4:2 na domaćem terenu izgubila je od „Banata“ iz Čente. Mokrinski „Delija“ u gostima je od „Mladosti“ iz Lukićeva izgubio sa 2:0.

Posle 25. kola „Delija“ je na šestom mestu sa 38 bodova, sa sedam bodova manje „Crvena zvezda“ je na 11. mestu, dok je „Polet“ 13 sa 30 bodova.

U 14. kolu Međuopštinske lige Kikinda-Žitište bašaidska „Vojvodina“ u gostima je sa 4:1 pobedila ekipu „Bege“ iz Novog Itebeja“. „Napredak“ iz Banatske Topole pretpeo je poraz od 4:2 od ekipe „Terekveš“ iz Hetina.

Rukometaši “Kikinde Grindex” rezultatom 29:27 izgubili su u Beogradu od “Obilića”. U plej kupu trenutno zauzimaju prvo mesto sa 12 bodova.

Rukometašice “Crvene zvezde” iz Mokrina igrale su nerešeno 24:24 na domaćem terenu sa ekipom “Dolova”. U Prvoj ligi-Sever , tri kola pre kraja prvenstva, zauzimaju peto mesto sa 31. bodom.

Mokrinski rukometaši igrali su takođe nerešeno 28:28 sa “Mladosti TSK” iz Bačkog Jarka . Na tabeli se nalaze na 10 mestu sa 11 bodova.