“Frajle” na Gradskom trgu

Ženski četverac „Frajle“ , kao prvu destinaciju na svojoj ovogodišnjoj turneji odabrale Kikindu i okviru manifestacije „Sportske igre mladih“ nastupile na Gradskom trgu.

Svojim nastupom bend „Frajle“ iz Novog Sada osvajaju srca publike gde god se pojave, čemu svedoče razne nagrade, poput  Oskara  popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, kao i  Hello nagrada za humanost  i niz drugih priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara. I u Kikindi je, po ko zna koji put ovaj muzički ženski četverac napravio dobru atmosferu, na samom završetku manifestacie „Sportske igre mladih“. Ono što im je vrlo bitno, kako su u svom obraćanju lokalnim medijima i izjavile jeste baš ta spona između sportskog i muzičkog duha, koji je kroz ovakvu manifestaciju i uspostavljen, a što je upravo ono što “Frajle” podržavaju.

 

 

Inače, baš ta saradnja je i motiv da se ovaj bend uvek od samog početka organizovanja Sportskih igara mladih nalazi kao podrška

 

Pre samog početka koncerta, Kikinđani su imali priliku da uživaju u podosta dugom i bogatom vatrometu, koji se čuo kilometrima daleko. Veliki broj sugrađana je uživao u atmosferi, po kojoj su “Frajle” već prepoznate, te su se mogli čuti poznati hitovi drugih izvođača ali i njihove autorske pesme. Inače, bend završava snimanje spota za numeru “Ma, daj lutko”, koja “preti” da postane najveći hit na njihovom novom albumu “Ljubav na dar”, a potom kreću na turneju po Srbiji., a kao prvu destinaciju odabrale su baš Kikindu.