Feng Shui i Sandra Drinčić u Kikindi

Sandra Drinčić  Dipl. Feng Shui & Space Clearing stručnjak i predavač gostovala je u kikindskom Kulturnom centru pred prepunom salom.

Svoju potrebu da se bavi baš tom disciplinom, kao i način na koji bi svaki čovek mogao samome sebi da pomogne bile su teme koje je predstavila publici, među kojom su se našli gosti iz Subotice, Zrenjanina, Beograda, Novog Sada, Bečeja, Kruševca, Pančeva i drugih mesta.

Ovo je ujedno bilo i prvi predstavljanje Sandre Dričnić, koja je u svetu priznata kao majstor i stručanjak u nauci zvanoj Feng Šui. Kako je navela, u sferu ove nauke ušla je potpuno neplanirano, bez ijedne pretpostavke da ću, jednog dana, biti ovo što je sada.

-Živela sam u Nemačkoj, zadovoljna i srećna, smatrajući da smo  suprug i ja uspešni i da je sve kako se samo poželeti može. Medjutim, počela sam  da osećam zdravstvene tegobe, a nijedan stručnjak iz oblasti medicine nije uspeo da  da odgovori šta se dogadja sa mojim  organizmom.

Osim loše uređenog prostora, ponekad je moguće osetiti i lošu energiju koja potoče od mrzoovoljnih i uvek depresivnih ljudi.

Sandra Drinčić je Međunarodni predavač i vlasnica Feng Shui Instituta u Srbiji. Za seminar u Kikindi su sva mesta bila zauzeta nedelju dana pred dolaska, pa je veći deo zainteresovani poštovalaca ove nauke moralo da bude odbijeno zbog manjka prostora. Ona je u punoj sali održala besplatno predavanje za sve ljubitelje uređenja doma po ovom sistemu.

Kao nekadašnji medicinski radnik i terapeut alternativne medicine Sandra Drinčić je povezala organizam čoveka sa nekretninom. Takodje, stvorila je jedinstvenu dijagnostiku kako stambenog, tako i poslovnog prostora.