Ekipa “Taski U 21” pobednik “Igara na vodi”

Ekipa “Taski U 21” bila je najbolja u “Igrama na vodi” . Svoje rivale u finalu “Prvi tim” savladali su sa bodom razlike u poslednjoj igri.

-Učestvovali smo i prošle godine. I tada smo u finalu bili sa ekipom “Prvi tim” i izgubili u produžecima. Sada smo imali priliku za revanš. Ovo nadmetanje je veliko i lepo iskustvo – rekao je Nikola Novaković, kapiten “Taski U 21”.

“Taskijevci” su imali destočlanu ekipu u kojoj je bilo i nekoliko aktivnih sportista. Tokom dva dana šest ekipa oprobalo se u zanimljivom takmičenju koje ima 11 disciplina. Koordinator “Igara na vodi” Dragan Pecarski napominje da je pobednička ekipa zasluženo došla do trona:

-Do samog kraja bilo je neizvesno ko će poneti titulu šampiona. Smatram da je ove godine pobednika odlučila želja mlađe ekipe koja je od početka takmičenja išla na pobedu.

Pored ekipa iz Kikinde u takmičenju su učestvovali i gosti vatepolistkinje i vaterpolisti iz Ukrajine koji su u našem gradu na pripremama.

Olivera Marinkov iz Odseka za poslove razvoja grada najavila je kakav program očekuje sugrađane tokom narednog vikenda, a u okviru manifestacije “Kikindsko leto”:

-U petak, 9. avgusta u dvorištu Kurije je koncert Aleksandra Dujina, subota je rezervisana za disko veče na otvorenim bazenima, a u nedelju takođe u dvorištu Kurije je predstava “Drž ne daj”.

Osim pomenutog, u četvrtak 8. avgusta biće održan i turnir u basketu 3X3 u dvorištu Gimnazije “Dušan Vasiljev”, dok će istog dana u okviru Letnjeg biskopa u dvorištu Narodne biblioteke “Jovan Popović” od 21 sata biti prikazan film “Svi znaju”.