Dva lokalna fudbalska derbija

U 28. kolu Vojvođanske lige Istok sutra u 16 sati i 30 minuta na stadionu “Ilija Pantelić” u Novim Kozarcima igra se lokalni derbi između “Slobode” i ŽAK-a. U istom terminu “Kikinda 1909” domaćin je “Slogi” iz Plandišta. “Kozara” iz Banatskog Velikog Sela putuje u Srpsku Crnju gde igra sa ekipom “Budućnost”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U utakmicama Područne lige Zrenjanin “Polet“ iz Nakova u nedelju u 17 sati domaćin je „Banatu“ iz Čente . Ruskoselska ”Crvena zvezda“ u isto vreme ugostiće „Crvenu zvezdu“ iz Vojvode Stepe. Mokrinski „Delija“ odlazi u goste „Naftagasu“ iz Elemira .

U 17. kolu Međuopštinske lige Kikinda-Žitište još jedan lokalni derbi bašaidska „Vojvodina“ u nedelju u 17 sati dočekuje „Napredak“ iz Banatske Topole.

Ovog vikenda igraju se poslednja kola Prve ženske i muške rukometne lige – Sever. Rukometašice “Kikinde” nepobeđene u ovom delu prvenstva u

poslednjem kolu odlaze u Crvenku gde ih čeka ekipa ”Laki”. Rukometašice “Crvene zvezde” gostuju “Ravangradu” u Somboru, a mokrinski rukometaši odlaze u Sivac.

KAF “Mamuti” u subotu u 16 sati na stadionu Vašarište dočekuju “Pirate” iz Zemuna. Ovo je zaostala utakmica koja pre nekoliko nedelje nije odigrana zbog manjka sudija