Donacija Dečijem i Školskom dispanzeru

Grad Kikinda je krajem prošle godine započeo aktivnosti kojima su privredna društva u većoj meri angažovana u društvenom životu. Da je ova inicijativa naišla na odobrenje kako privrede tako i institucija pokazuju donacije Opštoj bolnici i Domu zdravlja.

Zajedničkim snagama Grad Kikinda i kompanije: “Banini”, “Mecafor” i “Le Belier” pomogli su rekonstrukciju i opremanje Službe za fizijatriju i sportsku medicinu Opšte bolnice. Uz pomoć “Zoppasa” obezbeđena su i neophodna dodatna sredstva za organizaciju dečjeg muzičkog festivala “ Ta se pesma ljubav zove”. Dobra saradnja nastavljena je i ove godine.

-Zahvaljujući gradskoj upravi dobili smo donaciju firme “Le Belier”. Radi se o stolicama za pregled pacijenata i opremanju sanitarnih prostorija. Stolice koje smo do sada koristili u Dečijem i Školskom dispanzeru su stare pet decenija. Svaka donacija je dobrodošla jer će poboljšati uslove u kojima radimo – istakla je dr Vesna Tomin, načelnica Dečijeg i Školskog dispanzera.


Kroz ovu akciju Grad Kikinda želi da istakne važnost društvene odgovornosti privrednih društava koje rade u našoj sredini, što svakako doprinosi boljem životu i višem standardu naših građana.