Derbi kola između FK “Kozare” i FK “Vojvodine” (P)

U 18. kolu Vojvođanske lige “Istok” igra se derbi kola.U Banatskom Velikom Selu sutra u 15 sati “Kozara” dočekuje “Vojvodinu” iz Perleza. Ciljevi oba kluba su isti. Oba kluba žele u viši rang takmičenja i da budu prvi.“Kozara” je prvoplasirana na tabeli sa 39, a “Vojvodina” zauzima drugo mesto sa 38 bodova. “Sloboda” iz Novih Kozaraca koja je na trećem mestu na tabeli odlazi u Novi Bečej gde će se sresti sa petoplasiranom ekipom “Jedinstva”. Na gostujućem terenu igra i OFK “Kikinda 1909” koja se sastaje sa Krajinom, kao i ŽAK koji odlazi u Banatski Karlovac gde će odmeriti snage sa poslednjeplasiranim “Proleterom”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Narednog vikenda igraju se i utakmice Područne lige Zrenjanin. Ruskoselska “Crvena zvezda” gostuje “Radničkom”, “Polet” je sutra u 15 sati i 30 minuta domaćin “Crvenoj zvezdi” iz Vojvode Stepe, a mokrinski “Delija” igra u gostima sa “Vojvodinom”. “Delija” je trrenutno šesti na tabeli sa 26, “Crvena zvezda” je deveta sa 25 boda, a “Polet” je na 11 mestu sa 20 bodova.

Rukometaši “Kikinde Grindeks” u sredu, 27. marta u pretposlednjem kolu ligaškog dela prvenstva na parketu SC “Jezero” dočekuju “Rudar” iz Kostolca. Kikinđani su na sedmom mestu sa 19 bodova uz velike šanse da prvenstvo završe na petom ili šestom mestu.

Rukometašice “Kikinde” gostuju u Bajmoku gde se sastaju sa ekipom “Radničkog”. Rukometašice “Crvene zvezde” iz Mokrina domaćini su “Spartaku” iz Debeljače, mokrinsku rukometaši putuju u Apatin.

U 13. kolu Prve vojvođanske lige -Jug oba ženska odbojkaška kluba igraju na domaćem terenu. Odbojkašice “Kikinde” dočekuju “Vršac”, a ekipa “KI 0230” ugostiće “Banat”. Sa 30 poena “Kikinda” zauzima drugo, a klub “KI 0230” sa 18 bodva četvrto mesto na tabeli.