Čujić (SNS): U prodavnici polovne robe polovna ekipa sa prvim redom za “Narvik”

Čujić (SNS): U prodavnici polovne robe polovna ekipa sa prvim redom za “Narvik”

Na prošlonedeljno pisanje latiničnih Kikindskih reagovao je Ninoslav Čujić, sekretar Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi:

-Ne iznenađuje nas ogromna količina kuknjave i samosažaljenja od strane Saveza za sve osim za Srbiju, a koja odiše u poslednjem broju političkog tabloida Željka Bodrožića. To je dosta puta proban recept, koji, na vašu žalost, prolazi samo kod tridesetak istomišljenika. Međutim, uvek nas iznenadi izjava da su tako silni i jaki opozicionari koji bi silovali, vešali po banderama, pišali po grobovima, tukli žene po ulici, odjednom tako mali, jadni i tobož zabranjeni.
Pitamo se, zašto se gospodo niste sastali u najvećem javnom prostoru u centru grada, od koga ste uzgred vi napravili javni toalet? Zašto se ta vaša cirkuska predstava nije odigrala u prostoru koji sasvim pogoduje toj prilici? Zašto se niste skupili u spomeniku vaše vladavine, hotelu “Narvik”, u kome ste, za vreme vaše čuvene štetočinske vlasti, donosili sve najvažnije odluke ? Pa kud ćete veći i bolji prostor u centru grada od tog vašeg čeda.
Ovoga puta ista ekipa se okupila u propaloj prodavnici polovne robe, baš kao što vam je prvi red Saveza za “Narvik”. Druge redove ste popunjavali dovodeći jadne ljude ko zna odakle u propalu prodavnicu gluposti. Ne zna se da li vam je jadniji prvi biznis red ili pravdanje zašto niste smeli da pozovete sve medije. Presmešno ste objasnili kako ste zabranjivani. Ko vas da zabrani i kome ste bitni sa sastavom koji ste prikazali?
Želimo i da se izvinemo na pogrešno datoj informaciji – nije vas bilo 40 već 34, ako računamo samo sugrađane. I nastavite da pokušavate da nekako saberete okupljene Kikinđane na tom otužno-smešnom skupu, a mi ćemo, vidno uznemireni zbog tog “strahovitog” okupljanja, na svakom mestu i svakodnevno podsećati građane Kikinde na to kolike se štetočine, licemeri i grobari Kikinde i Srbije kriju iza imena “Savez sa Srbiju”- stoji u saopštenju Ninoslava Čujića iz Gradskog odbora naprednjaka.