Čujić (SNS): Pitanja za trostrukog Bodrožića

Čujić (SNS): Pitanja za trostrukog Bodrožića

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST
Ninoslav Čujić,
sekretar Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi

Meni je izuzetna čast što sam, kao “trećeligaš”, u prilici da ponovo pitam svu trojicu Željka Bodrožića – i onog što je član Čedine stranke, i onog što je funkcioner zgrčenog Jankovića i onog što je Đilasov portparol, zašto skup Saveza za silovanje i vešanje nije održan
u “Narviku” i koliko je tačno Kikinđana bilo prisutno na tom skupu?
Medicinski fenomen, Željko Bodrožić, očigledno je opterećen brojem tri, pošto sada halucinira i neke ešalone – naravno tri. Možda bi mogao da, kada već najavljuje kako sam kaže “raskrinkavanje laži, obmana i zloupotreba”, objasni kako se njegov najnoviji šef, Dragan Đilas, enormno obogatio preko politike u periodu od 2008. do 2012. godine, uvećavši prihode svojih firmi na 500.000.000 evra?! Ili bi, pak, drugi Željko mogao da nam pojasni za šta je partner njegovog šefa dobio 200.000 evra od katarske ambasade iz Berlina, dok bi treći Željko konačno mogao da demistifikuje barut na rukama njegovog, još uvek šefa, Saše Jankovića.
Ono što jeste najvažnije i ključno u tabloidnom pisaniju Bodrožićevom, je činjenica da ni jednom jedinom rečju nije demantovao da je politički preletački rekorder, odnosno da je član stranke Čede Jovanovića, član pokreta Saše Jankovića i portparol Dragana Đilasa, u isto vreme, te da je tako postao prva dokazana trostruka ličnost. Koliko to uspeva sam, a koliko uz određena sredstva, to on najbolje zna.