Božićni turnir u malom fudbalu: U subotu finalni susret

Božićni turnir u malom fudbalu koji je počeo 2. januara bliži se finalu. U subotu u hali SC “Jezero” od 18 sati počeće utakmica za treće mesto, a sat vremena kasnije i finalna utakmica.  Turnir je ispunio očekivanja organizatora, brojne publike kao i ekipa koje učestvuju, a prijavilo ih se čak 20.

 – Vidim da su veoma pozitivni komentari. Vole ljudi mali fudbal, a mi smo im priuštili lep događaj tokom zime. Lepe su i nagrade za publiku, samim tim verovatno im i to znači da dolaze.Ko god da bude pobednik, možemo reći da je zasluženo. Pozvao bih sve ljubitelje malog fudbala da dođu i navijaju za svoje favorite– kaže Saša Kresoja, organizator turnira.

Najboljoj ekipi pripašće novčana nagrada od 200.000 dinara, drugoplasiranoj u iznosu od 50.000 , a trećeplasiranoj 30000 dinara. Nagrade će biti dodeljene i najboljem strelcu, igraču i golmanu. Božićni turnir održava se pod pokroviteljstvom Grada, a u organizaciji Sportskog saveza Kikinde. Na prošlogodišnjem turniru učestvovalo je 16 ekipa, 4 manje nego ove godine, što potvrđuje da interesovanje učesnika iz godine u godinu raste, na zadovoljstvo ljubitelja sporta koji su i ovog januara imali dobru priliku da uživaju u prazniku malog fudbala.