Bogata ponuda lokalnih ugostitelja za proslavu „najluđe noći“

Kako je 2016. godina na izmaku, već duže vreme aktuelno je pitanje „Gde ćeš za Novu godinu?“. Ponuda lokalnih ugostitelja je bogata. U restoranu „Belavila“ već tradicionalno spremljen je program proslavu Nove godine.

-Za 3450 dinara za sve naše goste pripremili smo švedski sto i neograičeno domače piće, dok će za atmosferu u velikoj sali biti zadužen Kvatro bend. Starijim sugrađanima preporučujemo gornje salu, u kojoj za istu cenu goste zabavljati muzički sastav Baron sa vokalnom solistkinjom iz Novog Sada Ljiljanom Petrov, izjavio je Robert Subotić, menadžer restorana „Belavila“.

„Belavila“ organizuje i reprizu dočeka, gde je za atmosferu takođe zadužen Kvatro bend. Cena je 1950 dinara, a u nju je uključen švedski sto i neograničeno domaće piće.

U restoranu „Rajska oaza“ za atmosferu će biti zadužene poznate folk zvezde, a cena dočeka iznosi 4000 dinara. Menadžerka ovog restorana Sanja Stojisavljević otkrila nam je šta njihove goste očekuje u „najluđoj noći“:

-Restoran „Rajska oaza“ priprema bogat švedski sto i neograničeno domaće piće. Za zabavu i dobro raspoloženje pobrinuće se „Pinkove zvezde“ Ivan Kurtić i Ivona Negovanović Cuca, kao i gosti iznenađenja.

Osim restorana, kikindski kafići takođe se pripremaju za doček 2017. godine. Naši mladi sugrađani, koji se najčešće odlučuju da Novu godinu dočekaju u noćnim klubovima, za proslavu će morati da izdvoje od 200 do 300 dinara, koliko se kreću cene ulaznica. Podsećamo da će u novogodišnjoj noći na Gradskom trgu nastupiti Dejan Cukić i njegov Spori ritam bend, te da se čini da ove godine ponuda obuhvata svačiji ukus i džep.