Bodrožić istovremeno član tri stranke

Bodrožić istovremeno član tri stranke

U saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke navode:

Nakon što je postao Đilasov portparol za Kikindu, Željko Bodrožić je ušao u istoriju politike, jer niko pre njega nije uspeo da bude u čak tri stranke istovremeno! Kada je do temelja uništio stranku Čede Jovanovića, preleteo je kod Saše Jankovića, ali je ostao član i kod Čede. Međutim, čim je on došao, od Jankovića su pobegli svi osim žene i kuce, pa je Žuja, brže-bolje, preleteo pod skute Draganu Đilasu, ali, za svaki slučaj, Čedu i Jankovića nije napuštao, pa je naš sugrađanin istovremeno član i kod Čede i kod Jankovića i kod Đilasa!
Računa, mučenik, kad već na svoje cenjeno ime i prezime u Kikindi ne može da pređe cenzus, a pokušava još od davne 2004. godine, da se onda kao parazit nakači nekome i ponovo se dočepa vlasti, a na što se više stranaka nakači, veće su mu šanse da uspe.
Međutim, još se nije pojavila politička stranka koja ovog parazita može da preživi. Gde god je bio duže od dva dana, od Građanskog saveza i Otpora, preko DS-a, Lige i LDP-a, pa sve do Saše Jankovića, to danas više ili ne postoji ili je na potpunoj političkoj margini.
Zato čestitamo Željku Bodrožiću novo uhlebljenje. Želimo mu da 10 evra, koliko su mu dali za piskaranje i pljuvanje u njegovom reketaškom tabloidu, potroši u zdravlju i veselju nazdrave i legalne stvari i supstance, iako znamo da je to skoro nemoguće. Đilasovom i Mileševićevom Savezu čestitamo na novom članu, koji im je po meri. Sudbina će im ionako biti ista. Samo je pitanje da li će ih pre uništiti parazit Bodrožić, ili narod svojim glasom na izborima- stoji u saopštenju kikindskih naprednjaka.