Beyonce Tribute Band u Kikindi


Novogodišnji vašar je i ove godine premašio očekivanja kada je gostovanje bendova u pitanju. Kikinđani su u okviru jednog od koncerata imali mogućnost da pogledaju nastup jedinog „Biyonce“ Tribute  benda u Evropi. Ovaj bend je osnovan pre više godina i do sada je gostovao u gotovo svim većim evropskim gradovima.

U ranijim satima predstavili su se članovi grupe Ekonomsko trgovinske škole „ Fjučersi“, koji su nastupili  u velikom broju.

Nakon mlade ekipe tinejdž grupe iz Kikinde, počeli su sa uštimavanjem devojke iz beogradskog tribjut benda „Bijons“, jedinstvenog na ovim prostorima, koji u originalnom sastavu ima čak šest vokala. Ovoga puta, kao gost pojačanje im je bila mlada pevačica Saška Janković, koja je inače dugo na muzičkoj sceni, ali je široj javnosti postala poznata posle učešća u muzičkom programu “Prvi glas Srbije”:

-Drago mi je što smo večeras sa vama. Moje ime je Saška Janks, a ovo su devojke iz Bijons benda. Ovaj bend postoji već dosta dugo  i  broji pet do šest članica, u zavisnosti od vrste nastupa. Ja često nastupam i sarađujem sa njima. Sviralo se svuda po svetu. Devojke su počele na Beer festu i od tada traju. Bijons vole svuda u svetu i vole njene hitove.

Prvi dolazak benda u Kikindu bio je i upoznavanje sa samim gradom ali i osluškivanje ukusa domaćina. U stilu većine gradova u okruženju i Kikinda pokušava da donese duh novogodišnjih praznika i  uz muziku i vesele boje pokrene meštane.

Ovo 26. decembarsko veče, kako se čini, ipak je bilo suviše hladno da bi na trg izmamilo veći broj posetilaca, te su “Bijonsice” imale relativno mali broj onih, koji su uz svesdrne aplauze i cupkanje uz ritmove velikih hitova, ipak  došli da ih vide.

Četvrto veče je rezervisano za nastup mokrinske, ženske pevačke grupe i koncert benda Plavi ptičić, a u petak se na trgu očekuje nastup tamburaškog orkestra ADZNM „Gusle“ i nakon njih koncert benda COOLARES.