“Beli sport” atraktivan i zanimljiv i nakon 35. godine

Na otvorenim terenima Teniskog kluba Kikinda upriličeno je prvenstvo Vojvodine za veterane. Tako se u našem gradu okupili su se iskusni sportisti iz pokrajine, ali i drugih mesta. Takmičari su bili raspoređeni u kategorijama singl 35+, 45, i 55+ i dubl 35+ i 50+. Na terenu je vladao sportski duh, kao i velika želja za pobedom. Ipak, na ovakvim turnirima fokus nije isključivo na dobrom rezultatu.

Gosti Kikinde bili su zadovoljni onim što naš grad nudi kada su u pitanju uslovi za bavljenje tenisom. Pozitivno je i to što je tenis u Kikindi u ovom trenutku na uzlaznoj putanji. Deca se sve više interesuju za ovaj sport, koji je postao popularan zbog uspeha generacije koja se sve više bliži kategoriji 35+. Zato je dobro znati da postoji volja mladih da naslede i nadmaše legende „belog sporta“.

Tako će predstojećeg vikenda biti organizovano Otvoreno prvenstvo Kikinde u kategoriji devojčica i dečaka  do 10 godina narandžasti nivo. Takmičenje počinje u subotu od 10h na otvorenim terenima Tenis Kluba Kikinda.