Bebi paketi obradovali 143 porodice

Akcija „Kikindski bebi klub“ koju sprovodi grad Kikinda od 2014. godine, a uključuje podelu najosnovnijih potrepština za prve dane nakon rođenja bebe, obradovala je 143 porodice, koje su kući odnele lepe poklone. Gradonačelnik Pavle Markov je u okviru svečanog prijema za roditelje poručio da su ovo najlepši momenti u životu i da roditelji imaju tu privilegiju da uživaju u njima.

U okviru akcije, koja je do sada obuhvatala poklon bebi opremu, osim pelena benkica, flašica, velikog peškira i vrlo maštovito urađene radosnice, roditelji su kući poneli i set Duki komplet sto i stolicu, izradjen od bukovog masiva. Stolica je presvučena sundjerom i PVC folijom u različitim dečijim dezenima. U svakom slučaju, prema tvrdnji roditelja, poklon koji će  u svim svojim segmentima potpuno biti iskorišćen.

Inače, kako smo mogli da saznamo od resornih, svaki sledeći poklon paket sadržaće i funkcionalan set sto i stolicu, koji je prilagodjen za uzrast od 6 meseci do predškolskog uzrasta. Komplet je tako prilagođen da se u početku koristi u položaju kao stolica za hranjenje jer je u visini trpezarijskog stola, a kada se taj položaj preraste postolje se okreće u položaj stola, na stolici se skida tacna i komplet se može koristiti pojedinačno kao sto i stolica do uzrasta oko 6 godina.