Bajkomraz i Deda Mraz u akciji

Članovi MK „No Limits“ i ovoga puta su bili pomoćnici Deda Mraza, koji je danas delio paketiće kikindskim mališanima, koji su svoje želje putem pisma ubacili u kutiju želja. Ovi humani dvotočkaši već desetu godinu na svojim motorima, obučeni praznično, oduševljavaju najmlađe sugrađane donoseći im paketiće.

Bajkomraz, Mirko Brkanlić sa svojim drugarima i ovoga puta je rešio da pomogne Deda Mrazu u akciji „Čarobna kutija želja“ u kojoj je pristiglo pregršt dečjih želja, a koju organizuje grad Kikinda. Da li će stići do svakog deteta i da li će uspeti da ispune baš sve želje to će se znati negde početkom sledeće godine:

-Dobar je osećaj  da na ovakav način pomažemo Deda Mrazu. Skoro smo desetu godinu u ovoj saradnji, na obostrano zadovoljstvo. Nas desetak na motorima, uz pomoć još jednog vozila ćmo e podeliti više od 100 paketića i to idemo sa jednog na drugi kraj grada. Radost na licima mališana kada nas ugledaju prava je satisfakcija da se svake godine pojavimo uoči Nove godine.

 

Za sada vlada euforija u gotovo svim domovima u kojima su deca pisala pisma. Jedno je sigurno, Deda Mraz bez svojih pomoćnika ne bi mogao da stigne na sva mesta, a i ovoga puta su se humanoj priči odazvali bajkeri MK “No Limits”.

Postorojeni ispred Gradske kuće, potpomognuti i drugim prevoznim sredstvima, pokupili su paketiće i krenuli put slatkog isčekivanja kikindskih mališana. Inače, tradicija, koja je počela pre desetak godina održava se u svim gradovima u kojima postoji bar jedan moto klub. Uz zvuke motora bajkeri su došli, a tako i otišli, i prolaznicima u pešačkoj zoni ulepšali pretpraznični dan.