Viktor Felbab(DS): Novo rukovodstvo ima poverenja u nas

Na 19. izbornoj skupštini Demokratske stranke u Beogradu potvrđeni su mandati izabranim funkcionerima i nastavljen je izbor stranačkih organa. Predsednik Gradskog odbora Viktor Felbab ukazuje na važnost poruke novog lidera demokrata Dragana Šutanovca- “suviše dugo smo se delili, vreme je da se sabiramo”.

-Završeni su izbori, nema pobeđenih i pobednika, ima izabranih ljudi koji su dobili podršku članstva, ovi drugi koji nisu ostaju članovi. Dokaz tome je i podrška Zoranu Lutovcu da bude predsednik Političkog saveta DS- navodi Felbab.

Viktor Felbab

Viktor Felbab

Kikindski odbor je na izbornoj skupštini imao 18 delegata, od ukupno 1600. Među izabranim članovima radnih tela su i trojica Kikinđana:advokat Mirko Šoć je u devetočlanoj Statutarnoj komisiji, Goran Ristić je izabran u najuži sastav Izvršnog odbora, dok je po funkciji Viktor Felbab član Glavnog odbora stranke.

-To je za nas pokazatelj da dobro radimo, kao i pokazatelj poverenja novog rukovodstva stranke u naš odbor- ocenio je Felbab. Inače, kikindski odbor je među prvima podržao Dragana Šutanovca u trci za predsednika stranke, u kojoj su, podsetimo bila još trojica kandidata.