Za vikend rukometaši igraju vojvođanski derbi sa “Spartakom”

U 13. kolu Srpske lige Vojvodina “Kozara” iz Banatskog Velikog Sela sutra u 15 sati domaćin je ekipi „Vojvodina 1928“ iz Perleza. “Slobodaiz Novih Kozaraca putuje u Pančevo gde ih dočekuje „Dinamo 1945“.

U Vojvođanskoj ligi “Istok” u 11. kolu OFK “Kikinda 1909” odlazi na megdan „Omladincu“ iz Botoša. ŽAK u nedelju u 15 časova na stadionu Vašarište dočekuje „Banat“ iz Čente

U Područnoj ligi Zrenjanin u 12. kolu prvoplasirana ruskoselska „Crvena zvezda“ u nedelju u 14 sati ugostiće „Vojvodinu“ iz Novog Miloševa. “Vojvodina” iz Bašaida takođe u nedelju u isto vreme na svom terenu igra komšijski derbi sa „Poletom“ iz Nakova. “Delija” iz Mokrina putuje u Klek.

U 3. kolu ARKUS lige Srbije rukometaši „Kikinde Grindex“ igraju vojvođanski derbi u Subotici protiv ekipe „Spartaka“. Posle 2. kola Kikinđani su na pretposlednjem, 7. mestu, i do sada nemaju nijedan osvojen bod.

Rukometašice „Kikinde“ u 2. kolu Super B lige u nedelju u 19 sati i 30 minuta dočekuju „Žitorađe“.

Košarkaši „Velike Kikinde“ u 3.kolu Prve srpske lige odlaze u Pančevo gde ih dočekuje „Dinamo“. Domaća ekipa do sada ima maksimalan učinak.

U 3. kolu Prve ženske regionalne lige Srbije košarkašice „Kikinde“ odlaze u Staru Pazovu gde ih očekuje istoimena ekipa.

Vaterpolisti ŽAK-a u 2. kolo Prve B lige u nedelju odlaze u Beograd gde se sastaju sa ekipom „Singidunum“.

MOK je u 3. kolu Druge savezne lige u nedelju od 18 sati u SC „Jezeru“ domaćin „Stražilovu“ iz Sremskih Karlovaca.