Za radove u vrtiću “Šilja” NIS “Naftagas” izdvojio 2 miliona i 300 000 dinara

Tokom letnjih dana u  PU „Dragoljub Udicki“ koriste priliku kako bi  sanirali kvarove  u objektima, kako u gradu tako i na selima. Vrtić „Šilja“ u Novim Kozarcima u planu je renoviranja enterijera, a radovi se polako privode kraju, rekla je za TV Rubin Svetlana Milić, direktorica PU “Dragoljub Udicki” i dodala:

-Radovi se realizuju na osnovu programa “Zajednici zajedno” 2017. Iza ovog programa stoji NIS “Naftagas”. Ono što je planirano, to je sada u završetku realizacije. Radi se na zameni prozora, stolarije, vrata, portala ulaznog, opšivka strehe, postavlja se novi pod. Vrednost radova je 2 miliona i 300 000 dinara,  koliko je odobreno projektom. Rok za završetak radova je  31. avgust. Obzirom na dinamiku radova, sva je verovatnoća da će radovi biti gotovi i pre roka.

U vrtiću „Šilja“ borave dve vaspitno obrazovne grupe, jedna celodnevna i jedna poludnevna, sa ukupnim brojem od oko 40 mališana.

Ovog trenutka vaspitači vrtića su raspoređeni kroz dežurstva u Kolibriju, što je praksa u PU. Nakon radova u planu je da vaspitači počnu sa potpunom pripremom svih prostorija objekta za predstojaću nastavnu godinu, koja počinje 3. septembra.