Vozači, oprez: Naplata parkinga počinje 15. septembra

Vozači, oprez: Naplata parkinga počinje 15. septembra

JP „Kikinda“ od 1. septembra preuzeće delatnost upravljanja parkingom u gradu, dok će zvanična naplata parking mesta početi 15. septembra. Preduzeće će obavljati kompletnu komunalnu delatnost uređenja i održavanja javnih parkirališta u Kikindi. Cene svih vrsta karata, zone parkiranja, uslovi, brojevi za uplatu i radno vreme parkinga ostaju nepromenjeni:
I zona po započetom satu (kiosk karta ili SMS) -34,50 din.
II zona po započetom satu (kiosk karta ili SMS)-23 din.
Celodnevno parkiranje (dnevna karta I i II zona)-115 din.
Cene povlašćenih parking karata za celodnevna parkiranja za period od mesec dana, 6 meseci i godinu dana, takođe se nisu menjale.
JP „Kikinda“ uvelo je na samom početku i jednu pogodnost u svom poslovanju. Izlazeći u susret svim građanima koji ne stignu da obave uplatu parkiranja na vreme, cenu doplatne karte sa nekadašnjih 1200 dinara umanjilo je za polovinu, i sada iznosi 600 dinara.
Višemesečne karte koje su građani regulisali firmi Metroparking Sever, biće uvažene od strane JP „Kikinda“ koje, preuzimanjem baze podataka, ima uvid o svim uplatama. Za reklamacije zadužena je Parking služba JP „Kikinda“ koja se nalazi na adresi Branka Radičevića br. 8, u pijačnoj upravi. Podsećamo da je radno vreme Parking službe od 7 do 21 sat radnim danima, odnosno subotom od 7 do 15 časova, saopšteno je iz JP “Kikinda”.