Vladimir Batez posetio OFK “Kikinda 1909” i Dom učenika

Vladimir Batez posetio OFK “Kikinda 1909” i Dom učenika

Pokrajinski sekretar za omladinu i sport Vladimir Batez, Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe SNS u Skupštini AP Vojvodine i Nikola Lukač, načelnik Severnobanatskog upravnog okruga posetili su fudbalski klub „Kikinda 1909“. Ovom sportskom kolektivu odobrena su sredstva za ulaganje u glavni stadion, kao i za kvalitetniji rad mlađih ekipa.

-Zadovoljstvo mi je da ono što smo obećali pre nekoliko meseci ovih dana i realizujemo. U novi zalivni sistem za fudbalski stadion utrošeno je 2,8 miliona dinara, a podržali smo i mlađe selekcije OFK „Kikinda 1909“ kupovinom sportske opreme – rekao je Vladimir Batez.

Batez je napomenuo je da je klub sa gradskog stadiona nedavno dobio trenažne sportske rekvizite, kao i da se razmatraju dalja ulaganja u rekonstrukciju tribina. Dragan Felbab, predsednik OFK „Kikinda 1909“ u ime ugrača i uprave zahvalio je na ovim ulaganjima.

Poseta je nastavaljena obilaskom Doma učenika srednjih škola „Nikola Vojvodić”. Ovoj ustanovi pojrajinski sekretarijat za sport i omladinu odborio je sredstva 550.000 dinara za kupovinu sportskih rekvizita neophodnih za multifunkcionalni sportski teren.

Ljubomir Vasičin, direktor Doma učenika napomenuo je da pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu kontinuirano pomaže ovoj ustanovi.Najnovije ulaganje pomoći će da kikindski internat konkuriše za domaćina Domijade.