“Vizija” u akciji “Besplatno šišanje đaka prvaka”

Kikindski đaci prvaci imaju priliku da se besplatno ošišaju u okviru akcije radija ASFM “Besplatno šišanje đaka prvaka” koja se održava širom Srbije, pa i kod nas. U fruzerskom salonu „Vizija“, vlasnice Slađane Trfunac, već uveliko zvone telefoni, javljaju se roditelji kako bi zakazali slobodan termin do 1. septembra, do kada traje akcija.

Radio AS FM odlučio je da treću godinu zaredom pomogne roditeljima, koji imaju već dosta izdataka za svoje prvake, tako što je okupio vlasnike frizerskih salona, širom Srbije i pozvao ih da učestvuju u ovoj jedinstvenoj akciji.

Naime, od 26. avgusta, pa sve do 1. septembra frizeri ulepšavaju najmlađe sugrađane, koji ove godine kreću u prvi razred. Vlasnica vrlo ukusno opremljenog salona „Vizija“ Slađana Trifunac, čije frizerske kreacije nose viđenija imena i to ne samo Kikinde, zajedno sa Tijanom, Goranom i Ivanom učestvuje u ovoj akciji. Kako objašnjava, baš najmlađi su njena i najdraža mušterija:

 

-Meni je drago što sam se priključila ovoj akciji. Organizatori,  AS FM su me pozvali, pitali i normalno da sam htela da budem deo ove lepe priče. Kad god je ovako nešto lepo i korisno, ja imam potrbu da učestvujem i rado se odazivam. Inače, radimo na zakazivanje. To je potrebno, kako niko ne bi bio u situaciji da čeka, pri tome mislim i na stalne mušterije, ali i na mališane i njihove roditelje. 

A u salonu se traži i stolica više, pošto je već drugog dana akcije zapažen dobar odziv, a ono što je sigurno to je da će prvačići i ovoga puta imati najlepšu frizuru u školi.

Akcija „Besplatnio šišanje za đake prvake“ koju organizuje AS FMradio, sprovodi se u svim većim mestima u kojima se sluša ta radio stanica. Ove godine akciji se pridružilo preko 60 frizerskih salona širom Vojvodine, a kikindska Vizija je jedan od njih. Akcija ulepšavanja najmlađih u frizerskim salonima traje do 1. septembra