Više od tri decenije, manifestacija ludaji u čast

Manifestacija, koja iz godine u godinu dobija na popularnosti, posećenosti, ali i kvalitetu „Dani ludaje“, po 34. put je u Kikindi okuplila veliki broj kako posetilaca, tako i izlagača. U anketi koja sledi i jedni i drugi navode da su „Dani ludaje“ veliki praznik, kom se vesele i stari i mladi.

Pred sam kraj leta, početak jesenjih pejzaža Kikinda dočekuje u najlepšem izdanju. „Dani ludaja“ ove godine su, čini se prevazišli sami sebe, a grad narandžastom bojom , koja je osnova za zrelu ludaju poručuje da je zdravlje na prvom mestu i ovoga puta motiv za pravljenje raznih zdravih đakonija, koje su vredne ruke prodavaca i ovogaa puta ponudile kupcima.

Osim proizvođača prehrambenih proizvoda, Kikindu ovih dana pohode razni maštari iz raznih gradova, a svi smatraju da su Dani ludaje manifestacija za primer.

Dobru reklamu prenose najbolje oni koji su već bili na manifestaciji i koji svake godine imaju potrebu da nas posete u periodu kada se ludaji slavi ime. I ovoga puta veliki je broj onih koji će pamtiti septembar baš po kikindskoj manifestaciji.