Vele-gram u Kikindi više od dve decenije

Firma Vele-gram d.o.o. koju poseduje i maloprodajni objekat i bavi se trgovinom na veliko i malo, sa vijčanom robom, remenjem za poljoprivredu i industriju ležajevima, kao i sa svom vrstom alata. Baštenska oprema je takođe zastupljena. Kako je u svojoj izjavi rekao osnivač firme Velegram, Jovo Radulović, tokom rada, a više je od 20 godina na mestu prvog čoveka firme, najčešće beleži uspone. Iz ove firme su razvili i dobru saradnju sa pojedinim bankama i kako Radulović objašnjava, vrlo je zadovoljan.

O proširenju delatnosti za sada nije razmišljao.  U firmi je zaposleno osmoro radnika. Jedino postoji potreba za. zapošljavanjem još jednog komercijaliste što je u nekom planu za naredni period. Mogućnosti koje mu se pružaju preko različitih projekata, od strane grada ili pokrajine još nije koristio. 

Savet za sve one koji pokušavaju da se okušaju u pokretanju svog ličnog biznisa je da je najbitnije imati cilj, strpljenje i plan. Benefiti uloženog rada nije moguće videti na samom početku angažovanja, ali se strpljenje u svakom slučaju isplati, reči su osnivača vrlo priznate firme, koji je poznat po tome da nikada nije bio blokiran, tužen i nikada nije kasnio sa isplatom dohotka svojim radnicima.