Većina kikindskih klubova igra u gostima

Rukometaši „Kikinde Grindex“ u 17. kolu ARKUS lige Srbije sutra odlaze u Zrenjanin gde ih u banatskom derbiju dočekuje „Proleter“. Nakon dva poraza u prolećnom delu prvenstva od pančevačkog Dinama“ i subotičkog „Proletera“ Kikinđani se nadaju pobedi u narednom meču. Već u sredu „grindeksovci“ se opet sastaju sa Zrenjanincima u predkolu KUP-a „Profesor dr Branislav Pokrajac 2020.“ Sa 15 bodova Kikinđani zauzimaju 8. poziciju na tabeli.

Košarkaši „Velike Kikinde“ u 14. kolu Druge regionalne lige – Sever putuju u Apatin. Iako su domaćini favoriti trener Kikinđana Mirko Bucalo ističe da će njegovi igrači pružiti maksimum na terenu. „Velika Kikinda“ na tabeli zauzima četvrto mesto sa 18 bodova.

MOK u 12. kolu Prve vojvođanske lige – Zapad u nedelju u 15 sati u SC „Jezero“ dočekuje „Vrbas“. Kako bi izborili učešće u plej off fazi potrebna im je još jedan pobeda i nadaju se da će je ostvariti u ovoj utakmici.

Odbojkašice „Kikinde“ takođe igraju pred domaćom publikom. U 12. kolu Prve vojvođanske lige – Jug dolazi im „Hercegovina“ iz Ravnog Topolovca. Odbojkašice kluba „KI 0230“očekuje težak meč protiv lidera na tabeli protiv ekipe „Odbojka 013“ iz Pančeva.

Vaterpolisti ŽAK-a odlaze u Kruševac gde ih takođe očekuje težak protivnik, trećeplasirana „Rasina“. Sa ovom utakmicom završava se prvi deo prvenstva, a u nastavku će kikindski vaterpolisti biti domaćini beogradskom „Singidunumu“ Nakon 10. kola u Prvoj B ligi Srbije vaterpolisti sa 7 bodova zauzimaju 10. mesto na tabeli.