Uspešni “Jovini osnovci”

Marko Bajkin, Mila Pokrajac, Ivan Stojadinov i kao đak generacije Daliborka Dimović, nosioci su prestižne Vukove diplome u OŠ „Jovan Popović“.

Vrlo uspešna školska godina za Jovine osnovce, što je rezultiralo i velikim brojem priznanja i osvojenih dobrih pozicija na takmičenjima, iz , kako je za našu tv kućiu izjavila direktorica ustanove Jelena Krvopić, svih nastavnih predmeta. Učenica generacije, Daliborka Dimović se borila za ovu prestižnu titulu i prema tvrdnji, kako nastavnika, tako i drugara zasluženo je dobila. Ova vredna učenica je učestvovala na  takmičenju iz srpskog, engleskog i nemačkog jezika.

U školi je izabrana i sportistkinja godine, Ivana Novaković. Imena svih drugih i ne manje vrednih učesnika takmičenja nalaze se na školskom sajtu, rekla je Krvopić i dodala da su između ostalog i zahvaljujući dobroj reputaciji škole odobrena sredstva, u iznosu od 823. 000 dinara, od Ministarstva pravde, za unapređenje rada škole. 14, 15 i 16. jun su završni ispiti, za osmake, a ove godine ispiti počinju u devet sati.