Uspešan sportski vikend za kikindske klubove

Odbojkašice „Kikinde“ pobedom od 3:1 u setovima protiv vršačkog „Banata“ osvojile su titulu jesenjeg šampiona. Polusezonu su pobedom okončali i odbojkaši „Kikinde“, koji su sa tesnih 3:2 u setovima savladali „Stražilovo“ iz Sremskih Karlovaca.

Sreća je pratila i vaterpoliste ŽAK-a. Oni su pred svojim navijačima izvojevali tesnu pobedu od 14:13 protiv kruševačke „Rasine“.

Nakon lošeg niza, pobedu su ostvarili i rukometaši „Kikinde Grindex“. U pretposlednjem kolu polusezone Kikinđani su u Sokolcu savladali „Rudar“ rezultatom 24:22. Sreća nije bila na strani igrača mokrinske „Crvene zvezde“, koji su pred svojom publikom poraženi sa čak 20 golova razlike, jer je „Sivac 69“ slavio sa ubedljivih 37:17. Sa druge strane, rukometašice „Mokrina“ obradovale su svoje navijače pobedom od 26:17 protiv somborskog „Ravangrada“. Slavile su i igračice „Kikinde“, koje su u hali „Jezeto“ savladale „Laki“ iz Crvenke rezultatom 25:20. Širi izveštaj o ovom meču pogledajte u našim sutrašnjim informativnim emisijama.