Uhvaćeni sa paketima marihuane i tabletama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi i Čoki podneće krivične prijave protiv četvorice muškarca sa područja Kikinde i Novog Kneževca, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Policija je 26. maja ove godine, kod devetnaestogodišnjeg muškarca iz Kikinde pronašla pet paketića sa materijom nalik na marihuanu i dve tablete sa liste psihoaktivnih susptanci.

Takođe, pripadnici policije su u Čoki, prilikom kontrole putničkog vozila, u kojem se nalazio dvadesetpetogodišnji muškarac iz Novog Kneževca, u torbici pronašli biljnu materiju nalik na marihuanu.

Dvadesetjednogodišnji muškarac tereti se da je 28. maja, u Kikindi, prilikom kontrole odbacio kutiju cigareta, u kojoj se nalazila biljna materija sumnjiva na marihuanu, koju je prethodno dobio od osamnaestogodišnjaka bez nadoknade.

Protiv osamnaestogodišnjaka biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.