Udruženje preduzetnika proslavilo slavu

Više od decenije Opšte udruženje preuzetnika Kikinda Bogojavljenje proslavlja kao slavu.

Ona je dobar povod da se rekapitulira urađeno i postave novi ciljevi za predstojeći period.

-Najvažnije je da opstajemom, privređujemo, pomažemo i da budemo korisni članovi društva. Važno je da se preduzetnici udruže kako bi opstali u ovom suludom vremenu. Ujedno, želim svima koji danas slave srećnu slavu. Kada govorimo o Udruženju, nama je bitno da se što češće okupljamo. Nije u pitanju samo druženje, već se javljaju i momenti kada mogu da se sklope i poslovi. Takođe, preduzetnici mogu da se upoznaju, kaže Siniša Pašić iz OUPK.

Uz želju da poslovnih uspeha bude još više, član Gradskog veća Miodrag Bulajić istakao je da napredak našeg grada zavisi od dobre saradnje privrede i lokalne samouprave:

-Republičke i pokrajinske institucije i mi kao Gradska uprava želimo da pružimo kontinuiranu podršku, kako bi njihov potencijal došao do izražaja za privredni razvoj. Ta pomoć je i finansijske i moralne prirode, jer podrazumeva obuke, dokvalifikacije, prekvalifikacije radne snege, seminare, mentoring i odgovarajuće informativne radionice. Na ovaj način pokazujemo koliko su privrednici važan segment privrednog razvoja i mi kao Gradska uprava smo pouzdan partner u realizaciji njihovih projekata.

Proslavi u Opštem udruženju preduzetnika prisustvovao je i načelnik Severnobanatskog upravnog okruga Nikola Lukač. Inače, Udruženje broji oko 80 članova i na radost svih da cifra vremenom samo raste.