U radove u Mokrinu ove godine uloženo 57 miliona dinara

Član Gradskog veća zadužen za poljoprivredu i mesne zajednice Ljuban Sredić nastavio je sa praksom obilaska sela. Tokom posete Mokrinu zajedno sa predsednikom Mesne zajednice Živkom Ugrenovićem razgovarao je o realizovanim, ali i investicijama koje su planirane u narednoj godini.

Živko Ugrenović dodao je da je zadovoljan ulaganjima koja su uticala da meštani Mokrina imaju bolje uslove za život. Ova mesna zajednica je u prvih pola godine utrošila značajan deo sredstava za planirane projekte.

-Od januara do septembra uloženo je 57 miliona dinara. Najveće investicije su rekonstrukcija Varoškog trga za šta je izdvojeno 34 i izgradnja dečijeg igrališta u koje je utrošeno 10 miliona dinara – rekao je Ugrenović.

Kompletan završetak Varoškog trga podrazumeva i izgradnju fontane i letnje scene što će ući u plan za narednu godinu, kao i postavljanje žive ograde oko ovog prostora. Ugrenović dodaje da je za 2021. godinu planiran i otkup parcele pored mesne zajednice za buduću pijacu, kao i kuće u kojoj bi bio muzej Raše Popova.