U lokalnom derbiju “Crvena zvezda” (RS) sa 2:1 pobedila “Polet” (N)

U trećem kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela sa 3:1 poražena je od ekipe „Bratsvo“ u Prigrevici. Jedini srpskoligaš sa tri boda zazuzima 13. mesto na tabeli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U Vojvođanskoj ligi- Istok OFK „Kikinda 1909“ kao domaćin sa 4:1 savladala je „Radnički“ iz Sutjeske. Nakon dva poraza ovo je prva pobeda tima sa Gradskog stadiona od početka prvenstva. ŽAK je na domaćem terenu sa 3:1 izgubio od „Crvene zvezde“ iz Vojvode Stepe. „Sloboda“ iz Novih Kozaraca na gostovanju Krajišniku protiv „Krajineutakmicu je završila nerešeno, 1:1 .Posle tri kola „Sloboda“ je na osmoj poziciji sa pet bodova, OFK „Kikinda 1909“ je deseta sa tri boda koliko ima i jedanaestoplasirani ŽAK.

U Područnoj ligi -Zrenjanin u lokalnom derbiju „Crvena zvezdaiz Ruskog Sela sa 2:1 pobedila je nakovački „Polet“. „Mokrinski „Delija“ na gostovanju u Novom Miloševu poražen je sa 2:0 od „Vojvodine“ iz Novog Miloševa.Ruskoselci su sa devet bodova i dalje prvi na tabeli, sa tri boda „Polet“ je na devetom mestu, a sa istim brojem bodova „Delija“ je 11.

U prvom kolu Opštinske fudbalske lige Žitište- Kikinda „Vojvodina“ iz Bašaida sa 3:0 pobedila „Napredak“ iz Česterega. Ekipa „Napretka“ iz Banatske Topole sa 3:2 izgubila je u Novoj Crnji od „Rohama“.

Proteklog vikenda odigrano je i prvo kolo KUP-a Srbije u odbojci. MOK „Kikinda“ na svom terenu sa 3:0 savladao je OK „Mladost“ iz Nove Pazove.