U Gradskom odboru SNS proslavljena slava

Sveta Petka je kod Srba veoma poštovana svetiteljka, u narodu poznata kao zaštitnica žena, koja je pomagala bolesne i siromašne.Ovaj dan slava je Srpske napredne stranke koja je u gradskom odboru proslavljena uz rezanje slavskog kolača.Sve prisutne pozdravio je potpredsednik gradskog odbora Miodrag Bulajić.

-Slavu iskoristimo da se okupimo i sumiramo sve ono što je urađeno u prethodnom periodu, ali i da odredimo smernice i prioritetne ciljeve za predstojeći period. Srbija pod vođstvom predsednika SNS Aleksandra Vučića postaje bolje mesto za život. Isto tako i naš grad postaje lepše mesto za život, mesto užurbanog privrednog razvoja, uz mnogo bolju komunalnu uređenost. To je zasluga pre svega predsednika gradskog odobra, potpredsednika SNS, kao i svih članova. Odabrali smo put poverenja jer je to jedini način da nam sugrađani veruju – rekao je Miodrag Bulajić.

Kum slave bio je dr Dušan Prekratić, odbornik SNS u Skupštini grada Kikinde.

-Srpsku naprednu stranku u narednom periodu očekuju brojna iskušenja. Vrata naše stranke širom su otvorena za sve doronamene ljude koji žele da zajedno sa nama rade isključivo u interesu svih građana – dodao je dr Dušan Prekratić.

Proslavi su prisustvovali članovi, simpaziteri i funkcioneri.