U fudbalskom derbiju ŽAK dočekuje “Slobodu”, rukometaši dočekuju beogradsku “Crvenu zvezdu”

U 14. kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela putuje u Sakule gde ih čeka „Borac“. Trener Slobodan Mitrović napominje da njegove prvotimce očekuje teško gostovanje. U Vojvođanskoj ligi- Istok lokalni derbi. Na stadionu Vašarište u nedelju u 13 sati sastaju se 14. plasirani ŽAK i prvoplasirana novokozaračka „Sloboda“ . OFK „Kikinda 1909“ u subotu u isto vreme domaćin je „Begeju“ iz Žitišta.
U Područnoj ligi Zrenjanin mokrinski „Delija“ takođe sutra u 13 sati dočekuje „2.oktobar“ iz Kumana. Ruskoselska „Crvena zvezda“ putuje u Jašu Tomić gde igra sa „Radničkim 1911“. Nakovački „Polet“ sastaje se sa „Jedinstvom“ iz Bočara.

 

Rukometaši „Kikinde Grindeks“ sutra u 18 u hali SC „Jezero“ igraju protiv beogradske „Crvene zvezde“ .Kikindske rukometašice u Super B ligi Srbije putuju u Beograd gde ih očekuje meč sa istoimenom ekipom. U Prvoj rukometnoj ligi „Sever“ rukometaši „Crvene zvezde“ 9. kolu sastaju se sa „Potisije Pleteksom“ u Adi. Mokrinske rukometašice dočekuju „Radnički“ iz Bajmoka .

U okviru Druge regionalne košarkaške lige „Sever“ u nedelju u 18 sati u SC „Jezero“ tim „Velike Kikinde“ domaćin je Srbobranu .

Muški odbojkaški klub „Kikinda“ u 5. kolu Prve Vojvođanske lige sutra putuju u Vrbas. U Prvoj vojvođanskoj ligi -Jug odbojkašice „Kikinde“ odlaze u Ravni Topolovac gde ih čeka „Hercegovina“. Ekipa „KI 0230“ sutra u 14 sati u sali OŠ „Jovan Popović“ dočekuje lidera „Odbojku 013“ iz Pančeva.

Vaterpolisti ŽAK-a u 6. kolu Prve B lige u dočekuju zrenjaninski „Proleter“.