“Terra Panonica” i “Le Belier” u trci za “Najbolje iz Srbije”

Među učesnicima ovogodišnjeg takmičenja „Najbolje iz Srbije“ nalaze se i dve firme iz Kikinde: „Le Belier“ u kategoriji najboljih izvoznika i “Terra Panonica” koja je kandidat za najbolji mali turistički smeštaj.

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, ove godine po četrnaesti put bira, uz pomoć stručnjaka, potrošača i poslovnih partnera, najuspešnije robne i korporativne brendove na domaćem tržištu, ali i najbolje izvoznike i perpektivne izvozne proizvode, manifestacije, organske proizvode, start-up preduzeća i turističke smeštaje. „Najbolje iz Srbije“ postaje tradicionalna akcija, a priznanja, koja je od 2004. godine ponelo 336 dobitnika u glavnim kategorijama, koriste se kao merilo uspeha i tržišne prepoznatljivosti. Laureati dobijaju plaketu akcije, pravo korišćenja znaka „Najbolje iz Srbije 2019“ u promotivnim kampanjama, kao i kontinuiranu promociju.

 

Organizatori akcije, Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, pozvali su potrošače da do 23. maja glasaju za omiljene robne i korporativne brendove i učestvuju u izboru najboljih. Kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene žirija. U žiriju su predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, PKS i istaknuti stručnjaci iz sveta marketinga, komunikacija i medija, zaštite potrošača.

Podsećamo da je „ČUVENO KIKINDSKO BRAŠNO“ u okviru takmičenja „Najbolje iz Srbije 2014.“, bilo dobitnik nagrade „Top Korner“ kojom je obezbeđena posebna promocija nagrađenih proizvoda u maloprodajnim objektima vodećih trgovinskih preduzeća.

Iz Regionalne privredne komore Kikinda pozivaju da kandidaturu kikindskih privrednih društava podržite svojim glasom preko preko sajta akcije www.najboljeizsrbije.com i tako doprinesete da se ona nađu među nagrađenima.