Sutra na premijeru “Zbrke u šumi” u pozorištancetu “Lane”

U Pozorištancetu „Lane“ sve je spremno za sutrašnju premijeru predstave „Zbrka u šumi“.

Zbrka u šumi“ nova predstava pozorištanceta „Lane“ sutra će biti izvedena premijerno pred kikindskom najmlađom publikom. Da je u šumi prava zbrka, imali smo priliku da se uverimo na sinoćnjoj generalnoj probi.

– Ja glumim zeca tri, on je šašav, lud i malo pijan. Najčešće se nalazi sa Crvenkapom, vukom i lovcem. Lovac se plaši zečeva a lisica hoće da prebije vuka zato što je vuk raskinuo sa njom. Jako je velika zbrka u šumi, kaže Adrijan Molnar, glumac pozorištanceta „Lane“.

U šumi je naravno i Crvenkapa, ali svaki lik je specifičan i drugačij u odnosu na one na koje smo navikli.

– Nije bilo teško spremiti predstavu, svi smo lepo radili, stariji su nam pomogli. Mislim da će publika lepo reagovati zato što smo dosta radili, tri nedelje. Sve kolege su se lepo snašle na sceni i sve smo lepo uklopili, kaže mlada glumica Una Grbić koja je u ulozi Crvenkape.

Svoja prava u šumi ima i lukava lisica ali i sova.

– Očekujemo publiku naravno u velikom broju kao za svaku našu uspešnu predstavu. Najčešće sam na sceni sa lovcem i vukom. Lovca pokušavam da nasamarim a vuka maltretiram jer mi je bivši dečko koji me je ostavio zbog vučice Mice i njega krivim za sve, kaže Anastazija Palfi, lisica u predstavi Zbrka u šumi“.

– Ja sam sova koja voli da peva ali uopšte ne ume da peva i niko je ne sluša. Kad se na kraju desi ogromna zbrka izgleda kao da je sve to zbog nje. Poruka ove predstave je da se suočimo sa problemima dok su mali da ne budu veliki problemi, jasan je Stefan Milić, mladi glumac ovog pozorištanceta.

Predstavu “Zbrka u šumi” kikindska najmlađa publika ima priliku da pogleda već sutra u 17 ili u 19 sati dok će se ponovo naći na repertoaru zadnje nedelje novembra.