Sutra derbi na Gradskom stadionu: „Kikinda” dočekuje ŽAK

FUDBAL: Najvažniji meč za lokalni fudbal igra se sutra u 15 sati, u okviru 10. kola Vojvođanske lige Istok, kada će se na Gradskom stadionu sastati „Kikinda“ i ŽAK. Teško je odrediti favorita u ovoj utakmici, budući da ekipa sa Vašarišta trenutno ima bolji skor, a domaćini igraju na svom terenu. Pred domaćom publikom sutra će igrati i fudbaleri „Slobode“, koji dočekuju „Vojvodinu 1928“ iz Perleza, dok na gostujućem terenu „Kozara“ igra protiv „Krajine“. Utakmice počinju u 15 sati.

Vojvođanska liga Istok – 10. kolo

OFK Kikinda 1909 – ŽAK

Sloboda – Vojvodina 1928

Krajina – Kozara

I u Područnoj ligi Zrenjanin igraju se mečevi 10. kola. Pred svojim navijačima sutra će igrati mokrinski „Delija“, koji dočekuje „Mladost“ iz Lukićeva. Na gostujućim terenima u nedelju igraju „Polet“, koji se sastaje sa „Omladincem FAM“ iz Botoša i ruskoselska „Crvena zvezda“, koja će u Čenti snage odmeriti sa „Banatom“. Utakmice počinju u 14.30.

Područna liga Zrenjanin – 10. kolo

Delija – Mladost

Omladinac FAM – Polet

Banat – Crvena zvezda

Igra se i osmo kolo Međuopštinske lige Kikinda – Žitište, a publiku i tu očekuje lokalni derbi, budući da će „Napredak“ iz Banatske Topole sutra ugostiti bašaidsku „Vojvodinu“. Meč počinje u 14.30.

Međuopštinska liga Kikinda – Žitište – 8. kolo

Napredak – Vojvodina

ODBOJKA: Ovog vikenda startuje prvenstvo u Prvoj vojvođanskoj ligi. MOK „Kikinda“ prvu utakmicu igra sutra u hali „Jezero“, gde će dočekati „Mladost“ iz Omoljice. Meč počinje u 15.30.

RUKOMET: U petom kolu Prve lige Sever „Kikinda“ će dočekati „Mladost“ iz Srpske Crnje. Meč se igra u hali „Jezero“ i počinje u 19 sati. Sa druge strane, rukometašice „Mokrina“ sutra putuju u Bajmok, gde će ih dočekati „Radnički“.

Rukometaši mokrinske „Crvene zvezde“ u nedelju će dočekati „Inđiju“. Utakmica počinje u 18 sati.