Streličari “Kentaura” osvojili tri medalje u Zemunu

Članovi SK “Kentaur” u proteklog vikenda učestvovali su na streličarskom takmičenju koje je održano u Zemunu. Tip takmičenja je bio indoor ,gađanje u mete sa 18m u dvoranskim uslovima. Na trećem streličarskom takmičenju u novoj takmičarskoj sezoni učestvovalo je 120 takmičara dok je , a kikindski klub imao je sedam takmičara.

Jovo Vukmirović, u stilu goli luk – luk bez nišana, u seniorskoj konkurenciji okitio se zlatnim odličijem, Kristijan Olah osvojio je srebrnu medalju u stilu olimpijski luk u kategoriji starijih pionira, kao i Tanja Arađanski, u stilu složeni luk u kategoriji seniorki.Ovo takmičenje je bilo poslednje streličarsko takmičenje u 2017. godini a na samom kraju takmičenja podeljena su i priznanja Streličarskog saveza Srbije za najuspešnije streličare u prethodnoj sezoni takmičenja. Iz SK “Kentaur” nagrađeni su Teodora Horvat za prvo mesto u sezoni 2016/2017. za Field takmičenje u stilu instinktivni luk u kategoriji pionirki dok je Branislavu Francuskom pripalo priznanje za prvo mesto u sezoni 2016/2017 i za Field i 3D takmičenje u stilu instinktivni luk u kategoriji seniora.

Sledeće takmičenje je 28. januara 2018. u hali SC “Jezero”, gde će SK “Kentaur” biti domaćin drugi put streličarima iz cele Srbije.