STK “Flip” nastavio rad u Novom Sadu, Ružica Popov trenira “Atletiko” u Španiji

STK “Flip” nastavio rad u Novom Sadu, Ružica Popov trenira “Atletiko” u Španiji
Ženski stonoteniski klub “Flip” više ne radi u Kikindi, a sedište kluba sada je Novi Sad. Tako je odlučeno na skupštini kluba održanoj na kraju prošle takmičarske sezone.
Trener “Flipa” Ružica Popov, bivša reprezentativka Jugoslavije, svoju trenersku karijeru nastavila je u španskom klubu “Atletiko” u San Sebastijanu gde je otišla krajem avgusta. U izjavi za TV Rubin, ona kaže da je ovu odluku donela posle tri godine volonterskog rada, kao i da je “Flip” zajedno sa njom na čelu rado prihvaćen u Novom Sadu, ali da je ipak odlučila da prihvati ponudu koja je stigla iz Baskije.
image-0-02-01-6cb23613b5817436f74d7f39ebed42d6857dfd5248a5649a28fb2d0e8c49bd9f-v“Meni lično nije bilo lako da tu odluku donesem, i kao trener i kao predsednik kluba. Ponuda se ukazala iznenada, i ja sam je prihvatila. Nadam se da ću se prilagoditi, volju imam, a ovde sam dočekana sa poštovanjem”, ističe Popov.
“Flip”, u čijim redovima ima i Kikinđanki koje studiraju u Novom Sadu, u protekloj sezoni je ispao iz Prve lige, pa je aktuelni cilj kluba da se vrati u ovaj rang takmičenja.