Stigla čarobna Kutija želja i prikupljaće želje mališana do 13.decembra

Čuvena Kutija želja u kojoj će se naći pisma mališana upućena Deda Mrazu od danas se nalazi na gradskom trgu. Praznične želje najmlađi sugrađani će imati mogućnost da ubace u sada već tradicionalnu Kutiju želja sve do 13. decembra.

Tradicija, kojom se najmlađi sugrađani na pravi način pripremaju za novogodišnje slavlje i ovoga puta je izmamila veliki broj mališana, da sa svojim roditeljima dočekaju postavku najčarobnije kutije želja ikada, koja je danas postavljena na starom mestu. Kako suu nam rekli, voleli bi da im najbolji deka zakuca na vratima sa njihovom željom u paketiću.

 

 

A šaljivi i uvek dobro raspoloženi Deda Mraz kaže da će se potruditi i ovoga puta da odgovori najmlađim, ali pametnim i vrednim mališanima, koji će svoje poklone zaslužiti dobrim i poštenim vladanjem.

 

Roditelji su u velikom broju podržali mališane, vidno i sami obuzeti prazničnom euforijom

 

Višegodišnja tradicija i praznična atmosfera u duhu Nove godine i Božića na kikindskom  trgu još više je pojačala euforiju postavke “Kutija želja”.

 

 

 

 

Najmlađi sugrađani ali i mališani iz okolnih mesta moći će do 13. decembra da iskoriste ovu lepu mogućnost i proslede pisma sa svojim željama Deda Mrazu, koji će se potruditi da ih u većini slučajeva i ispuni.