Stanislava Hrnjak: Očekivali smo da skup koji je predvodio Đilas bude u “Narviku” jer je to spomenik njihove politike

Slušajući građane i izlazeći u susret njihovim potrebama, Srpska napredna stranka je u proteklih pet godina u Kikindi ostvarila merljive rezultate koje građani prepoznaju i cene, rekla je na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskom odboru SNS Stanislava Hrnjak dodajući da ova partija danas u Kikindi ima blizu 4.000 članova. 

Odgovarajući na pitanja o tribini Saveza za Srbiju koja je održana u subotu, u bivšoj Robnoj kući “Vanja”, Hrnjak je istakla: 

Mi smo očekivali da će se taj skup koji je predvodio Dragan Đilas dogoditi u Hotelu “Narvik” jer bi to bilo najlogičnije pošto je “Narvik” živi spomenik njihove politike. Posećenost skupa je odraz njihove političke snage i ideja. Na tom skupu je bilo 40tak ljudi. Mi kada na sastanku mesnog odbora imamo toliki broj ljudi, ozbiljno se zamislimo i razmišljamo da restruktuiramo taj odbor.

Hrnjak je naglasila da je jedina politička ideja i priča koju imaju u Savezu za Srbiju, pored najmonstruoznijih koje se ogledaju u pozivima na linč, silovanja i poređenjima sa najvećim zlotvorima sveta- Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka.

Ali došli su u grad koji je jako dobro zapamtio politiku Demokratske stranke Dragana Đilasa. Pored Hotela koji im je u centru najupečatljivi spomenik, građani nisu zaboravili da su zatvorili MSK, “Tozu Marković”, PIK, Primu, da je granični prelaz kod Nakova bio zarastao u šiblje, da niste vozilom mogli stići od Bašaida do Kikinde…

Lični interesi bili su jedini motiv i rezultat politike onih koji danas prijavljuju imovinu na 25 miliona evra, ali im je očigledno i to malo, ocenila je Hrnjak i istakla da su rezultati naprednjačke vlasti u Kikindi postignuti u interesu svih građana. 

-Vidi ovaj narod danas i “Zopas” koji je otvorio nova radna mesta i proširuje proizvodnju, i “Mekafor” koji je došao i takođe proširuje proizvodnju, i “Kalcedoniju”, i da “Le Belier” gradi novi pogon i brojne druge rezultate koje smo mi za ovo vreme postigli u interesu građana Kikinde. Nije ovaj narod ni lud ni glup, već vrlo dobro zna šta ste mu ostavili. Svaki put kad se prošeta centrom grada, on vidi oličenje vaše politike u Hotelu “Narvik”-zaključila je Hrnjak.

Inače, Televiziji Rubin nije upućen poziv za izveštavanje sa tribine Saveza za Srbiju,  iako se njegovi lideri u javnosti stalno žale na, kako tvrde, medijski mrak.