Šta se sve nudi za „najluđu noć“ u Kikindi

Doček Nove godine u Kikindi počinje nekoliko dana ranije. Na bini ispred Gradske kuće u petak će se naći najmlađi lokalni rokeri „Devils“, a nakon njih će nastupiti „Koolers bend“. Pretposlednjeg dana 2017. Kikinđane će zabavljati „ABBA tribute bend“, koji će podsetiti na poznate disko hitove kultne švedske grupe. Predstojeću godinu prvi će pozdraviti najmlađi sugrađani, koje će 31. decembra od 11 sati na Gradskom trgu zabavljati ansambl Dečijeg pozorišta „Lane“ i Hor „Čuperak“. Tačno u ponoć biće upriličen novogodišnji vatromet, uz fine melodije bečkih valcera.

Za doček Nove 2018. uveliko se pripremaju i lokalni ugostitelji. U velikoj sali restorana „Bela vila“, uz bogat švedski sto i neograničeno piće za dobru atmpsferu pobrinuće se bend „Par nepar“, dok će u gornjoj sali nastupiti tamburaški orkestar „Mokasi“. Sva mesta su već popunjena. U restoranu „Lovac“ za 3.350 dinara goste očekuju takođe švedski sto i neograničeno domaće piće, a zabavljaće ih novobečejski bend „Laki keš“. Reprizno veče biće organizovano u „Beloj vili“ po ceni od 2.150 dinara, a u „Lovcu“ za 1.750 dinara. Veselo će biti i u „Rajskoj oazi“, gde će za 3.200 dinara gosti u dve sale moći da uživaju u neograničenom domaćem piću, dva predjela, dve večere i uz muziku „Ki maksi“ i „My story“ bendova.

Kao i svake godine, noćni klubovi potrudili su se da naprave program za mlade sugrađane. Klubovi „Sound“ i „Ipon“ u hali „Jezero“ najavljuju pravi spektakl, jer će nastupiti bivša pevačice grupe „Kolonija“ Indira. Pored muzičkog spektakla, koji će u ponoć upotpuniti i trubači, Kikinđani će moći da uživaju u neograničenom domaćem piću i švedskom stolu. Cena ulaznice za devojke iznosi 3.000 dinara, a za momke 500 dinara više. Takođe, u klubu „Sound“ će nastupiti DJ Gorčin i trubači u ponoć. Rezervacije se ne plaćaju, a ulaz do 23 sata će biti besplatan. Ovaj klub organizuje i reprizu dočeka, za kada je najavljen nastup „Projekat benda“. U Pazziji će goste zabavljati DJ Sinke. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 250 dinara, dok će u novogodišnjoj noći ona biti 100 dinara viša. U ponudi je 120 vrsti pića, čija cena neće biti viša u odnosu na uobičajena. Rezervacija stola je 1.000 dinara.