Srpskoj naprednoj stranci u Kikindi prioritet je briga o starima

Srpskoj naprednoj stranci u Kikindi je jedan od prioriteta briga o najstarijima, jer su oni najzaslužniji za uspeh reformi i ekonomskog jačanja Srbije. Grad, kao i sama država se trudi da im se odgovornim radom, na sve moguće načine oduži.
Jedan od načina je i organizacija besplatnih izleta sa ciljem da se najstarijim sugrađanima pruži mogućnost da obnove i obogate svoje znanje o prirodnim lepotama naše države.


To, očigledno je, smeta ujedinjenoj opoziciji u Kikindi i njihovom, sada već neprikosnovenom lideru, Mikiju Paniću. Smeta mu što su otvorene fabrike u kojima Kikinđani rade, smeta mu što se ljudi zapošljavaju, smeta mu što se Kikinda gradi, a sad mu smeta i što se za penzionere organizuju besplatni izleti!

Gradska vlast će i dalje izlaziti u susret svojim najstarijim sugrađanima bez obzira na protivljenje Panića i njegovih istomišljenika, a možda će i, samo zbog Mikija Panića, organizovati takmičenje u džabalebarenju u kome, verujemo, nema neku ozbiljniju konkurenciju na ovim prostorima, pa da i on, siroma’ u nečemu pobedi.